Drakenbootfestival Apeldoorn

Drakenbootfestival Apeldoorn

vrijdag 26 juni 2015 - zondag 28 juni 2015

Laatste weekend van juni

Spektakel, water, boten met mensen in vrolijke kleuren, teamspirit, competitie, buitenlucht, straattheater en muziek: een greep uit de elementen die het Drakenbootfestival zo aantrekkelijk maken voor deelnemers en toeschouwers. Niets voor niets is dit festival uitgegroeid tot één van de drukst bezochte festivals in de regio met ruim 100.000 bezoekers. Zin een dagje uit met de hele familie? Bezoek dan dit unieke gratis festival.

Drakenboot in Concert

Op vrijdag 26 juni wordt het festival grandioos geopend met een mooi concert van Level 42, de legendarische 80’s band uit Groot Brittanië, podiumbeest Jett Rebel en Jacqueline Govaert!

Drakenbootraces

Op zaterdag en zondag zijn de spannende drakenbootraces het spetterende middelpunt. Beide dagen strijden ruim 60 teams in 12 meter lange, chinese drakenboten om de titels. Een groot spektakel!

Theatervogelvlucht

Maar er is nog veel meer, bijvoorbeeld een gezellige braderie, het Theaterplein met theatervoorstellingen en cabaret, voor kinderen het sprookjesachtige Drakenland met leuke shows, activiteiten en voorstellingen en zaterdagavond groot feest bij de ‘Beach Party!’

Gratis!

Het Drakenbootfestival is een dagje uit voor de hele familie. Zaterdag en zondag is het festival helemaal gratis, ook alle theatershows! Voor Drakenboot in Concert vrijdagavond zijn kaartjes verkrijgbaar, € 29,50 via www.grolschdrakenbootfestival.nl.