Inspiratie Festival bij de Theaterloods

Inspiratie Festival bij de Theaterloods

zondag 13 december 2015, 12:00 uur

Voel, ruik, proef, ervaar wat voor jou werkelijk van waarde is in 2016! Verbrand de ballast van 2015 en zaai 2016. Het inspiratiefestival met afwisselende voorstellingen in en rond De Theaterloods. Een zalige zondag vol cultuur, natuur en verwennerij voor lijf & ziel.

Met inspirator, performer en internationaal bestseller auteur Geert Kimpen! Over de wetten van de liefde. En verder: actrice en theatermaakster Mareille Labohm, geflankeerd door Frank Stukker op gitaar, maakt zich los van alles en iedereen in haar nieuwe theatervoorstelling; een preview.
‘Hallo Bandung, hier Radio Kootwijk’: actrice Loulou Rhemrev en gitarist Peter Badenbroek nemen je mee naar hun roots in Indonesië met hun korte voorstelling ‘Vergeten kamer’. Mirjam Vriend zingt, raakt, ontroert over het leven van oud naar nieuw. De ‘Bibliotheek van Verlangen’ is geopend, vind jouw boek voor 2016. Performers van AGT verrassen en inspireren de wandeling. En Traiteur Délicat verwent ons met het heerlijkste van 2015. Deze keer ook met diner!

Programma
12:00uur (H)eerlijke Lunch
13:00uur Inspiratie Festival
16:00uur Borrel
17:30uur Winters Diner Buffet

Tickets: www.detheaterloods.nl

Adres 
De Theaterloods Radioweg 1 (Gebouw G) Radio Kootwijk
Op het terrein van voormalig Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn.