Vernieuwend kamperen met vakantiecoach in Voorthuizen

Vernieuwend kamperen met vakantiecoach in Voorthuizen

Ruim baan voor vakantiepret en ontspanning

boshoek-04Waar vind je nu nog een recreatiepark in Nederland dat zowel vernieuwend is en met de tijd mee gaat, als de veelzijdigheid en betrouwbaarheid biedt waarnaar de vakantieganger van nú naar op zoek is? Juist, midden op de Veluwe; met de hoogste attractiepark dichtheid van heel Europa. Tevens staat de Veluwe al jaren op de eerste plaats als het gaat om populariteit bij de binnenlandse en buitenlandse toerist.

Vakantiebeleving wordt steeds belangrijker en de verwachtingen van de vakantieganger worden steeds hoger. De enige vakantiecoach in Nederland is actief op De Boshoek in Voorthuizen en biedt de gasten de persoonlijke aandacht om volledig van de vakantie te kunnen genieten. Hierdoor heeft de vakantie vrij baan om de welverdiende rust en ontspanning te geven. De neutrale en onafhankelijke positie van de vakantiecoach is een meerwaarde voor de gasten. Het primaire doel is: meer vakantiebeleving en ontspanning. Juist datgene wordt aangeboden waarvoor de vakantieganger op vakantie gaat; positief verrast worden, alle zorgen even aan de kant zetten en weer uitgerust thuiskomen. En daar is De Boshoek trots op!

boshoek-quoteDe veelzijdigheid van de omgeving en de vakantie-beleving van het dorp hangen als een rode draad boven Voorthuizen. Als hart van de Veluwe biedt Voorthuizen genoeg vertier voor jong en oud. Een 18-holes golfbaan op fietsafstand, uitstekende wandel- en fietsroutes, musea, attractieparken in overvloed en uiteraard de Veluwe zelf! Na een actieve dag kun je heerlijk ontspannen, een hapje eten in een van de vele restaurants in het dorp en tot rust komen op je eigen kampeerplekje om na een goede nacht slapen weer nieuwe avonturen te ontdekken.

Een nieuwe trend in kampeerland is Glamping. Glamping is het kamperen anno nú en De Boshoek heeft daar goed op ingespeeld met diverse mogelijkheden; luxe safaritenten metprivé sanitair, bijzonder comfortabele trekkers-hutten en de unieke Kabouter Plop Familietenten. Met de combinatie van ruim 30 bungalows (van luxe chalets met hotelfaciliteiten tot een groepsboerderij en Wellness Villa), geschikt voor 2 tot 20 personen en het kampeerpark met de mogelijkheid van privé sanitair is de vernieuwing goed zichtbaar.

boshoek-05Nog een nieuwe service die geboden kan worden, is een financierings-/rendementproject voor een eigen chalet. Een eigen helemaal nieuw chalet waarvan meer genoten kan worden van de lusten dan van de lasten. De eigenaar investeert in het nieuwe chalet en het vakantiepark neemt deze mee in de eigen marketingstrategie. Zo profiteert de eigenaar van een interessant rendement zonder hiervoor iets te hoeven doen. Het chalet wordt verhuurd als de eigenaar er niet is. Het object wordt keurig schoongemaakt en onderhouden net zoals de rest van de bungalows op het vakantiepark. Op deze manier kan er optimaal genoten worden van een eigen chalet zoals dat de bedoeling is.

Een uitdaging is om de vernieuwing ook binnen het animatieteam aan te pakken. Naast de diverse dagelijkse sport en spel mogelijkheden dienen de kinderen ook uitgedaagd en gestimuleerd te worden. De verwachting van de kleinere vakantieganger zijn tegenwoordig veel hoger en daar dient dan ook rekening mee gehouden te worden. De Boshoek speelt hier wederom erg goed op in onder andere door het maken van een eigen geregisseerde film, compleet met fotoshoot en première, wat zorgt voor een blijvende herinnering. De activiteiten worden aangeboden in verschillende leeftijds-categorieën. De allerkleinsten kunnen elke dag heerlijk knutselen, liedjes zingen en theatervoorstellingen bijwonen. Voor tieners worden er stoere sportactiviteiten bedacht. Een speciale entertainer begeleidt de oudere jeugd op de supercoole zolder met minibios, air-hockey en diverse games. De toffe liedjes in de mini-disco, de voorstellingen in het schatertheater; alles is  speciaal gericht op kinderen.

boshoek-02Als vakantiepark dien je ervoor te zorgen dat de vakantieganger krijgt waarvoor hij op vakantie gaat; de combinatie van persoonlijke aandacht, zowel door het personeel als de extra aandacht van de vakantiecoach, en de uitstekende faciliteiten zorgen ervoor dat uw zorgen écht even aan de kant gezet worden. En waar kan dat nou beter dan in een levendig dorp als Voorthuizen midden op de Veluwe! Hier is vakantie pas echt vakantie!

Een speciale entertainer begeleidt de oudere jeugd op de supercoole zolder met mini-bios, air-hockey en diverse games.