Gastvrij Otterlo en van Gogh

Gastvrij Otterlo en van Gogh

Een sprookje dat werkelijkheid is

Waar een klein dorpje groot in kan zijn…

Vincent_Willem_van_Gogh_015

Vincent van Gogh. Caféterras bij nacht (Place du Forum) circa 16 september 1888. Collectie Kröller-Müller Museum.

Otterlo is een te gekke vakantiebestemming. Ieder jaar wordt dit Veluws dorpje door rustzoekers en natuurliefhebbers (her)ontdekt. Niet gek natuurlijk als je bedenkt wat Otterlo allemaal te bieden heeft. Rust, ruimte, cultuur, restaurants en barretjes. En gelukkig kun je ook altijd blijven slapen! Ontdek Otterlo vooral te voet of met de fiets. In 2015 is het namelijk één grote openluchtexpositie. Denk aan reuzereplica’s van Van Gogh en een Kunstroute door het dorpscentrum.

Proef en bekijk Vincent
Bij Grand-Café-Hotel-Kruller worden gasten met het Van-Gogh-arrangement naast 2 heerlijke overnachtingen, verwend met een “Smaak van Van Gogh”-menu, wandel- en fietskaart, een Van Gogh attentie en toegangskaartjes voor Het Nationale Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum, met de tentoonstelling “Van Gogh & Co”.
www.kruller.nl
Zwerfhut Van Gogh
Geïnspireerd door de schilder is er op Camping De Wije Werelt een nieuw type zwerfhut ontwikkeld die helemaal in het teken staat van Van Gogh. Compleet met zonnebloemen op het dak, een bedstee en een vide. Maak kennis met deze eigentijdse, luxe gezinscamping.
www.wijewerelt.nl
Café le Soir
Café Restaurant De Waldhoorn presenteert haar terras in de stijl van het beroemde schilderij “Café le Soir” van Vincent Van Gogh. De menukaart staat vol met gerechten gebaseerd op het leven van Van Gogh. Zoals het locale bier “Vincent”, maar ook Van Gogh wijnen, aardappelsoep en een petit dejeuner.
www.de-waldhoorn.nl
2015 is een schilderachtig jaar
Fiets en wandel je graag? Vanuit Het Lorkenbos is er direct toegang tot het bos met vele wandel- en fietspaden. De 6-persoons Vakantieboerderijtjes kijken uit over een prachtig heideveld langs de bosrand. Het uitzicht is werkelijk schilderachtig en erg fotogeniek. Honden welkom.
www.lorkenbos.nl
Zoals Vincent
Houd jij, net als Vincent, van bloemen, bomen, planten en dieren? Dan kun je bij De Roek Vakantiebungalows je creativiteit zeker kwijt. Er is een kinderboerderij en een fotohut waar je de mooiste vogels en de meest speelse eekhoorntjes kunt spotten en fotograferen. Je logeert in een Finse bungalow of in een bosbungalow. Honden welkom!
www.deroek.nl

Boerin met Witte muts

‘Boerin met Witte Muts’ – aan Heiderand Otterlo – Weversteeg, Constans van Kruistum – Leander.

 

Wees welkom in Gastvrij Otterlo!