Relax en geniet bij Thermen Bussloo

Relax en geniet bij Thermen Bussloo

Heerlijk ontspannen in een prachtige omgeving?

Kom dan genieten bij Thermen Bussloo, één van de mooiste en meest uitgebreide sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo op de Veluwe. Thermen Bussloo biedt volop luxe, rust en ontspanning en een bezoek staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness. Wilt u extra lang genieten? Verblijf dan in het naastgelegen Hotel Thermen Bussloo en overnacht in een luxe kamer of suite.

WellnesswereldreisTB-Shoot2012-nr-4224klein

Bij Thermen Bussloo vindt u een mix van invloeden uit diverse continenten: het beste uit de Scandinavische saunacultuur, verweven met mediterrane en oosterse sferen en rituelen. Een weldadig bloesembad, een hamambad met aquasound, diverse sauna’s, waarvan enkele uniek voor Nederland, rust- en stilteruimtes en een sfeervolle lounge met open haarden laten de tijd even stil staan. En in het prachtige beautycentrum van Thermen Bussloo staan dagelijks onze schoonheidsspecialisten en masseurs klaar om u tijdloos te laten genieten van diverse beautybehandelingen. Dit alles voor optimale ontspanning, weldaad en balans van lichaam en geest.

Complete wellnessbeleving

Voor een complete wellnessbeleving overnacht u luxueus in het naastgelegen Hotel Thermen Bussloo (4 sterren +). Geniet van de oriëntaalse ambiance, de aandacht voor details en de royale sfeervolle kamers en suites, deze zijn voorzien van alle gemakken en hebben prachtig uitzicht over de natuur. Voor zakelijke ontvangsten zijn er mooi uitgeruste zalen en is er een boardroom aanwezig. De prachtige wellness- en beautyfaciliteiten van Thermen Bussloo zijn via een ondergrondse verbinding bereikbaar en voor hotelgasten gratis te bezoeken voor een dag ultiem ontspannen.

Culinair genieten

De drie restaurants in de Thermen serveren heerlijke gerechten voor lunch, diner of een hapje tussendoor, veelal bereid met biologische en/of streekproducten. Maar daarvoor kunt u ook terecht in restaurant Intens in het hotel. Restaurant Intens biedt een mooie lunch- en dinerkaart waarop onder andere culinaire klassiekers prijken met een mediterraans tintje. Gasten die niet in het hotel verblijven, zijn ook van harte welkom

veluwsebron-02

Nu 50 % korting op sauna-dagentree! (€16,25 i.p.v. €32,50)

Geldig t/m 30 september 2015 (niet geldig op 27 april en 5 mei 2015). Alleen geldig bij een volle dagentree, niet geldig i.c.m. andere acties en arrangementen. Op vrijdag, zaterdag en zondag betaalt u €17,25 p.p. Om toegang te kunnen garanderen is reserveren noodzakelijk via www.thermenbussloo.nl/veluweveelzijdig Ook vindt je hier meer informatie en de volledige voorwaarden.