Culinair genieten in de bossen bij Hattem

Culinair genieten in de bossen bij Hattem

Welkom bij Restaurant Herberg Molecaten

molecaten-02Middenin in de bossen bij het gezellige vestingstadje Hattem ligt Herberg Molecaten. Het restaurant is een perfect gelegen rustpunt om even lekker bij te komen van een prachtige wandeling, paardrij- of fietstocht in de prachtige bosrijke omgeving. Gastheer Edgar Hol en zijn team verwelkomen u met Veluwse gastvrijheid!

Schitterende ligging

Wie natuurliefhebber is kan zijn hart ophalen op landgoed Molecaten en de daarom heen liggende bossen. Niet voor niets dat er in dit prachtige gebied een aantal vakantieparken te vinden zijn. Vanaf daar of vanuit het lieflijke vestingstadje Hattem zijn er voor zowel grote als kleine natuurliefhebbers verrassende (speur)tochten te maken. Reeën, vossen, wilde zwijnen – met een beetje geluk kunt u ze hier nog tegenkomen. Welke route u ook kiest, deze voert u vrijwel altijd wel langs het zo mooi in de bossen gelegen Herberg Molecaten. Dit is dan ook ideale plek om een uitgebreide tussenstop te maken, of om te kiezen als begin- of eindpunt van een tocht door de mooie omgeving. Bij Herberg Molecaten zijn ook wandelroutes verkrijgbaar om het gebied optimaal te verkennen. Het mag duidelijk zijn dat wandelen en fietsen in deze omgeving één groot feest is.

molecaten-quoteGastvrije ontvangst

Na een mooie wandeling of fietstocht is het tijd om even bij te tanken. Natuurlijk staat er dan bij Herberg Molecaten een kopje koffie, thee of warme chocolademelk klaar. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten van de rust en de natuur op het grote buitenterras. Op koudere dagen kun je of binnen in de herberg of op het verwarmde en volledig overdekte terras plaats nemen. Komt u met de kinderen? Daar heeft u dan geen omkijken meer naar. want die vermaken zichzelf in de bij het restaurant horende speeltuin. En niet alleen de mens, maar ook uw elektrische fiets of auto kan hier bijtanken, want het restaurant beschikt over twee laadpalen voor auto’s en maar liefst zes laadpunten voor fietsen.

Van simpele lunch tot complete partijen

Herberg Molecaten is het hele jaar van dinsdag t/m zondag vanaf 10.30 uur geopend. En dat betekent dat u ook voor een lekkere lunch of uitgebreid diner hier prima kunt vertoeven. De kaart is zeer divers en biedt derhalve voor iedereen de mogelijkheid om heerlijk te genieten van een met zorg en liefde bereid diner. Wie een of meerdere dagen in de buurt verblijft, moet dan ook absoluut eens komen proeven van de smaakvolle gerechten. Geserveerd door ons gastvrije personeeel in een sfeervolle ambiance. Stelt u zich eens voor, een gezellig samenzijn in onze herenkamer lekker bij de openhaard of in onze molenkamer met uitzicht over de weiden en de historische watermolen. En wat dacht u van ons overdekt terras dat geheel verwarmd en afgesloten kan worden en dus alle 4 de seizoenen gebruikt kan worden. Naast het à la carte restaurant bieden wij u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van besloten diners of buffetten voor gezelschappen tot 350 personen.

molecaten-03Ja, ik wil

Wist u overigens dat de Herberg een trouwlocatie is? Dat maakt de herberg bij uitstek geschikt voor het verzorgen van uw huwelijksreceptie en/of feestavond. Maar natuurlijk ook om een jubilaris in het zonnetje te zetten, of om je verjaardag te vieren, of…. wat u zelf maar wilt bedenken voor een knallend feestje in een schitterende omgeving.

En wilt u eens rustig vergaderen op een mooie locatie? Ook dat kan in de herberg, in overleg kunnen diverse arrangementen samengesteld worden.

Lazy Sunday

Lekker op zondag even het bos in met zijn allen en dan geen zin in koken? Maak dan gebruik van het ‘Lazy Sunday’ arrangement; biefstuk met frites en sla voor maar 12,75. Of vraag naar onze speciale High Tea of High Wine arrangementen. En ontdek en ervaar dan zelf dat het altijd goed vertoeven is daar in die Hattemse bossen.

Herberg Molecaten
Molecaten 7
8081 PN Hattem
www.herbergmolecaten.nl