Veluwe Experts, passie voor de Veluwe

Veluwe Experts, passie voor de Veluwe

veluwe-experts-01Veluwe Experts is een samenwerking van verschillende ondernemers met een passie voor de Veluwe. Door deze samenwerking kunnen zij unieke arrangementen aanbieden op bijzondere plekken in Gelderland.

Op maat gemaakte Ranking the Company

Ben je op zoek naar een unieke bedrijfstraining, team-buildingsdag of bedrijfsuitje die écht blijft hangen en waarbij je creatief bezig bent? Wij bieden een op maat gemaakte Ranking the Company. Wat weet jij nou eigenlijk van je collega’s? Bij Ranking the Company kun je ze eindelijk écht goed leren kennen. Ideaal voor een bestaand team maar ook geschikt voor een nieuw team.

Er worden drie rondes gespeeld in diverse teams, afhankelijk van de groepsgrootte. Elke deelnemer krijgt vooraf een online enquête toegestuurd met een aantal vragen. Aan de hand van deze vragen moeten zij zichzelf en hun medespelers “ranken”. Zij maken een top 10 waarin zij de medespelers én zichzelf op de, naar eigen mening en inzicht, goede plek zetten. Zo wordt er een top 10 samengesteld per vraag. Het is mogelijk om vragen aan te leveren die werk gerelateerd zijn. Wij zullen deze dan verwerken in de vragenlijst. Dit is uniek omdat je op deze manier de invulling van de dag kan bepalen wat jij écht belangrijk vindt om te weten over het team. Waarna je als team hiermee aan de slag kan.

veluwe-experts-03In teamverband wordt tijdens de avond zelf nogmaals van elke vraag een top 10 gemaakt, die wordt vergeleken met de algemene top 10. Om en om moet een team hun keuzes toelichten wat tot erg leuke situaties leidt. Het team met aan het einde de meeste punten is de winnaar van Ranking the Company.

De presentatie van Ranking the Company is in handen van onze oergezellige quizmaster. Zij loodst de teams door de vragen en zorgt voor een ontspannen sfeer. Ook is het mogelijk deze teambuildingsactiviteit te combineren met een heerlijk drie-gangen menu. Tussen de gerechten door zullen dan de drie rondes worden gespeeld. Een teambuildingsdag om nooit te vergeten!

Een actieve GPS tocht én daarna verse pizza’s eten uit een houtoven. Alles in de natuur.

Heerlijk een middag op de Veluwe vertoeven met je bedrijf. Wat wil een mens nog meer? Rust, plezier, natuur en ook nog uniek eten.Hoe ziet het programma eruit? Na de koffie en thee met cake gaan alle teams met een GPS systeem (Global Positioning System) lopend het bos in. In het bos zijn allerlei teambuildingsopdrachten opgesteld en hiermee kan je als team punten verdienen. Deze games variëren van denk en doe opdrachten. En uiteraard met een hoog fun-gehalte! Opdracht juist uitgevoerd? Dan mogen jullie verder in deze tocht. Uiteindelijk komt ieder team uit op een prachtige plek in het bos op de Veluwe, waar de ovens worden opgestookt voor verse pizza’s! Roep maar wat je lekker vindt en het wordt ter plekke voor je gemaakt. Uiteraard inclusief drankjes. Een unieke middag op de Veluwe en natuurlijk hebben wij ook een nog een prijs voor het winnende team.

veluwe-experts-02Buiten koken: zoeken, proeven en ervaren

Met z’n allen op de fiets/tandem (of met een ander vervoers-middel) lekker genieten van de prachtige Veluwe. Onderweg stoppen voor een een rondleiding bij een Schapenboerderij. Na de rondleiding worden er streekproducten geproefd en meegenomen naar de kooklocatie. Als het seizoen het toelaat wordt er ook nog gezocht naar wilde kruiden waar gekookt mee gaat worden. En dan op naar de Schaapskooi, midden op de Veluwe,voor de kookworkshop ‘Buiten Koken’, waar met alle verzamelde producten bijzondere gerechten worden gemaakt.

En dat gaat niet zomaar want alle deelnemers gaan zélf koken. Deze dag staat in het teken van proberen, proeven, samenwerken & ervaren. En natuurlijk gaan we na afloop genieten van deze zeer bijzondere gerechten. Deze dag is inclusief koffie, thee, proeverij bij de Schapenboerderij en het klaarmaken van de gerechten met de kok. Deze tocht kan ook met een tandem, segway of per auto worden afgelegd. Het buiten koken kan ook los worden geboekt (zonder de fietstocht over de Veluwe en/of de rondleiding bij de Schapenboerderij) en uiteraard met verschillende gerechten worden bereid op basis van het seizoen. Wij werken uitsluitend met biologische producten.

Meer inspiratie?
www.veluweexperts.nl
E: info@veluweexperts.nl
T: 055-3550368